Срещи с полицията, треньорите и директора на ДЮШ

25.02.2010 г.

На 24-ти февруари представители на фенклуба се срещнаха с представители на местните държавни органи на реда. В сградата на РПУ Стара Загора основно бе обсъдена предстоящата футболна пролет. В началото на срещата бяха засегнати проведените и предстоящи (начини на) протести срещу обгазяването на града ни. От страна на фенклуба бе изразена надеждата пролетния полусезон да бъде безпроблемен и за двете страни, както това се случи през последната есен. Преди мача с ЦСКА предстои нова среща между представителите на реда, ПФК Берое Стара Загора и фенклуба, за да бъде уточнен подробно входно-пропусквателния режим.

На 24-ти, минути след срещата с органите на реда, УС на фенклуба се срещна със старши треньорът на Берое – Илиан Илиев и помощниците му – Ивко Ганчев и Николай Георгиев. Коментирани бяха предсезонната подготовка, състоянието на играчите, както и други актуални футболни и беройски теми. Обсъдена бе възможността играчите също да бъдат съпричастни към искането на старозагорци за чист въздух.

На 24-и бе проведена и продължителна среща с новия директор на детско-юношеската школа на Берое – Стелиян Попчев. От страна на феновете основно бе акцентирано на важността за привържениците в школата да се работи така, че освен като добри футболисти, бъдещите надежди на клуба да израстнат и като верни беройци. Вече бившият играч на Берое Попчев се оказа добър събеседник и желан наш партньор в бъдещите отношения между клуб и фенклуб.