Купа на Европейските шампиони

1986/87

Купа на УЕФА

» 1972/73
» 1980/81

Купа на носителите на национални купи

» 1973/74
» 1979/80

Балканска клубна купа

1967/68
1969
1970
1981-1983
1983/84
1984/85
1992/93