Обновява се автоматично, не е нужно презареждане.

Евроколеж<br />(Пловдив)

Евроколеж
(Пловдив)

Състав:
Апостол Стоянов
Николай Бончев
Христо Стамов
Георги Бъчваров
Ангел Делчев
Даниел Божков
Свилен Щерев
Йохан Ибрамчик
Мирослав Караилиев
Петър Челебиев
Георги Куртев
Резерви:

Старши-треньор:
Марчо Дафчев
1:4Състав:
22. Благой Макенджиев
91. Пламен Тенев
14. Игнат Дишлиев
3. Владимир Зафиров
15. Георги Динков
29. Диайе Ел Хаджи - Таси
92. Стефан Спировски
16. Самир Аясс
88. Виктор Шишков
4. Момар Н'Диайе - Момо
18. Ивелин Илиев
Резерви:
1. Михаил Михайлов
28. Веселин Пенев
5. Борислав Стойчев
6. Иво Иванов
70. Георги Костадинов
2. Жюлиен Бенков
21. Елиаш
27. Игор Джоман
17. Салим Керкар
Старши-треньор:
Петър Хубчев
Берое<br />(Стара Загора)

Берое
(Стара Загора)


Приятелски мач,
18.04.2014, 17:00 часа; ст. "Спортен комплекс Ботев 1912", кв. Коматево, Пловдив;


Здравейте беройци! Ще проследим за вас контролата между "Евроколеж" (Пловдив) и "Берое" директно от базата на "Ботев" (Пловдив) в Коматево.

Срещата ще започне с около 10 минути по-рано от предвиденото.

1' - начало на мача.

5' - удар на Стефан Спировски от дистанция, но неточен. Отчетена е и засада на Виктор Шишков.

9' - центриране на Пламен Тенев за Ивелин Илиев в наказателното поле, топката обаче е прекалено висока и минава над вратата в аут.

11' - удар на Момо зад границата на наказателното пол, но топката минава високо над целта.

13' - Самир Аясс получава топката в наказателното поле, но тя му идва малко неудобно и не успява да отправи удар. Все пак Аясс спечелва корнер за "Берое". Момо центрира, но не се получава нищо опасно.

16' - Пламен Тенев напредва от дясно и пробва нещо средно между удар и центриране, но топката минава над напречната греда.

20' - Благой Макенджиев хваща една центрирана топка и извежда бързо напред Ивелин Илиев, който пробягва 20-ина метра в самостоятелен рейд, но е фаулиран в половината на домакините.

24' - многоходова акция на "Берое" завършва с хубав удар на Стефан Спировски от 25 метра. Кълбото обаче минава на сантиметри покрай целта.

31' - удар от пряк свободен удар на Георги Динков от границата на нак. поле. Топката минава на педя над вратата.

39' - ГОООООООООЛ ЗА "БЕРОЕ". Момо намира в коридор Самир Аясс в наказателното поле и халфът на "Берое" открива резултата в полза на "зелените".

Вижте голът на Самир Аясс:


45' - дузпа за "Евроколеж". Играч на домакините е препънат от Момо в наказателното поле и съдията отсъжда дузпа.

45' - Гол за "Евроколеж". Капитанът на домакините Георги Куртев застава зад топката и с удар по земя в десния ъгъл на вратата бележи за 1:1.

45'+1' - край на първото полувреме. "Евроколеж" - "Берое" 1:1.

Вижте голът на Георги Куртев и дузпата:


46' - начало на второто полувреме. Една смяна в отбора на "Берое". На вратата излиза Михаил Михайлов вместо Благой Макенджиев.

51' - удар на Пламен Тенев от 20-ина метра. Топката минава над вратата на Апостол Стоянов.

51' - смяна в отбора на "Берое". Салим Керкар заменя Ивелин Илиев.

52' - Георги Динков отнема топката между двама бранители на "Евроколеж" и пуска пас успореден на гол линията към Момо, който от границата на наказателното поле стреля след като овладява топката, но кълбото минава на сантиметри край целта.

55' - Пламен Тенев получава добре топката от дясно от Салим Керкар, стига почти до аут линията, навлиза леко към средата на терена и центрира за Виктор Шишков, който обаче е възпрепятстван да овладее по най-добрия начин в малкото наказателно поле и пада на земята. Съдията обаче преценя, че няма нарушение.

57' - втори ГОЛ за "БЕРОЕ". Самир Аясс навързва трима бранители на "Евроколеж" и намира в наказателното поле Момо, който удвоява головата сметка за "Берое".

Вижте втория гол за "Берое" отбелязан от Момо:


62' - смяна в отбора на "Берое". Георги Костадинов заменя Стефан Спировски.

63' - Виктор Шишков връща с пета от границата на наказателното поле назад за Салим Керкар, който от 16-17 метра фронтално на вратата стреля, но топката попада право в ръцете на Апостол Стоянов.

66' - Самир Аясс центрира за Виктор Шишков в наказателното поле, той насочва топката добре, но след рикошет в защитник кълбото минава на педя встрани от целта.

71' - смяна в отбора на "Берое". Жюлиен Бенков заменя Диайе Ел Хаджи - Таси.

72' - смени в отбора на "Берое". Игнат Дишлиев е заменен от Иво Иванов, а Борислав Стойчев е заменил Владимир Зафиров.

75' - Елиаш чуква за Самир Аясс, който овладява на границата на наказателното поле, задържа и се наглася добре топката, за да отправи удар. Кълбото обаче среща сглобката на вратата и излиза в аут.

78' - трети ГООООООООЛ за "БЕРОЕ"! След многоходова акция при която топката минава през Керкар, Елиаш и Самир Аясс и се връща при Салим Керкар, французинът я насочва добре от границата на наказателното поле и бележи за 1:3.

Вижте голът на Салим Керкар:


80' - Салим Керкар центрира за Пламен Тенев, който овладява в наказателното поле и пуска пас успоредно на гол линията за Самир Аясс, който обаче се засуетява и бранител застава на пътя на топката, за да попречи на изпълнението на удар.

84' - четвърти ГОООООООЛ ЗА "БЕРОЕ"! Салим Керкар центрира от ъглов удар и поставя топката право на главата на Иво Иванов, който бележи за 1:4 от границата на малкото наказателно поле.

Вижте голът на Иво Иванов:


90' - Салим Керкар намери Аясс, който продължи за Елиаш. Бразилецът чукна към Пламен Тенев. Юношата на "Берое" центрира по земя към малкото наказателно поле, от чиято граница Самир Аясс стреля без подготовка, но прати топката над целта.

90'+2' - край на мача. "Евроколеж" - "Берое" 1:4 (0:1 Самир Аясс 39', 1:1 Георги Куртев 45'(д), 1:2 Момо 57', 1:3 Салим Керкар 78', 1:4 Иво Иванов 84').

Лека вечер от дежурния екип на beroe.bg.


Евроколеж 1:4 Берое

Обновява се автоматично, не е нужно презареждане.