Обновява се автоматично, не е нужно презареждане.

Берое<br />(Стара Загора)

Берое
(Стара Загора)

Състав:
73. Иван Караджов
18. Атанас Зехиров
6. Иво Иванов
4. Аласан Н'Диайе
28. Веселин Пенев
70. Георги Костадинов
8. Самир Аясс
25. Димо Бакалов
21. Елиаш
26. Салим Керкар
30. Жуниор Мапуку
Резерви:
22. Благой Макенджиев
3. Владимир Зафиров
5. Танко Дяков
27. Игор Джоман
11. Крис Гади
10. Венцислав Христов
9. Станислав Костов
Старши-треньор:
Петър Хубчев
1:1Състав:
1. Илия Николов
25. Александър Александров
6. Кирил Котев (к)
24. Слави Сталев
4. Михаил Венков
8. Стенио Дос Сантос
84. Тодор Паланков
17. Иван Коконов
5. Стефан Станчев
13. Симеон Райков
14. Георги Божилов
Резерви:
12. Християн Христов
3. Даниел Георгиев
7. Бекир Расим
11. Живко Петков
20. Мирослав Манолов
91. Живко Атанасов
31. Мартин Костадинов
Старши-треньор:
Александър Станков
Черно море<br />(Варна)

Черно море
(Варна)


"А" група, I кръг
20.07.2014, 20:00 часа; ст. "Берое", Стара Загора;
Главен съдия: Станислав Тодоров (Шумен)
Асистент-съдии: Иво Колев (София), Мартин Венев (София)
Допълнителни асистент-съдии: Георги Йорданов (Габрово), Стефан Павлов (Бургас)
Четвърти съдия: Милен Арабаджиев (Велико Търново)
Дежурен делегат: Марин Раковски (София)
Съдийски наблюдател: Димитър Костов (Бургас)


Здравейте беройци! Включваме се от стадиона под Аязмото и ще сме заедно за началото на новия шампионат. От 20:00 часа "Берое" посреща "Черно море".Играчите също са готови:
Старозагорският митрополит Галактион отслужва тържествен водосвет за здраве по случай началото на новия сезон в "А" група.

1' - начало на двубоя..

2' - пробив на Салим Керкар по левия фланг. Алжирецът стреля от наказателното поле, но топката среща тялото на бранител на гостите и излиза в ъглов удар. При последвалото центриране нищо опасно пред вратата на Иван Караджов.

7' - центриране на Михаил Венков отляво, но Веселин Пенев успява да изчисти с глава преди играч в син спортен екип да играе с кълбото.

8' - при последвалото центриране от ъглов удар топката попада в Тодор Паланков, който веднага намира непокрития, но намиращ се в засада Георги Божилов. Той вкарва топката във вратата, но страничният арбитър маркира нарушението на правилата.

до 20' - без опасни положения пред двете врати, но "беройци" по-голямо владеене на топката.

23' - Салим Керкар центрира от пряк свободен удар, заложен на 25 метра вляво от вратата на "Черно море", но отбраната на гостите се справя и изчиства топката.

25' - Веселин Пенев изпълнява пряк свободен удар вляво от вратата на гостите, като изсипва топката в малкия пеналт. Там най-съобразителен е капитанът Иво Иванов, който засича с глава, но кълбото не намира целта, преминавайки на сантиметри вдясно от рамката на вратата.

30' - След многоходова акция от страна на гостите Георги Божилов е намерен на дъгата на наказателното поле, но ударът му преминава слабо покрай вратата на "Берое".

34' - след грешка в защитата на "Берое" Иван Коконов стреля от границата на големия пеналт, но Иван Караджов се намесва в ситуацията и спира кълбото с крак преди то да бъде изчистено от Веселин Пенев далеч от целта на "заралии".

38' - опит за центриране на Салим Керкар в наказателното поле, но стражът Илия Николов улавя топката.

42' - Веселин Пенев центрира от пряк свободен удар, заложен фронтално на 25 метра от целта, но защитата на "Черно море" се справя и избива.

43' - жълт картон за Кирил Котев ("Черно море") за груб фаул.

44' - "Берое" получават право да изпълнят пряк свободен удар от идентично положение, но този път Веселин Пенев предоставя топката на Димо Бакалов, чийто плътен удар среща стената от играчи.

45' - две минути добавено време .

45' + 2' - край на първото полувреме. "Берое" - "Черно море" 0:0.

46' - начало на второто полувреме .

49' - атака по десния фланг завършва с удар на Тодор Паланков отляво, но Иван Караджов избива в ъглов удар.

54' - двойна смяна в състава на "Берое" Жуниор Мапуку и Салим Керкар отстъпват местата си на Венцислав Христов и Крис Гади.

55' - Димо Бакалов получава перфектна възможност да открие резултата, след като топката му е предоставена на метри диагонално от целта, но ударът му преминава високо над напречната греда.

57' - Гол за "Черно море"! При разбъркване в наказателното поле кълбото е свалено за Стенио Дос Сантос, който от непосредствена близост се разписа за 0:1.

60' - последна смяна в редиците на "Берое". Игор Джоман заменя Аласан Н'Диайе.

61' - ГООООООООООООООООООООООООЛ ЗА "БЕРОЕ"! "Беройци" бързо изравняват резултата. Атанас Зехиров центрира в наказателното поле, като топката преминава между куп от играчи и рикошира в Стефан Станчев. В последствия влетява в мрежата на Илия Николов неспасяемо за 1:1.

Вижте изравнителния гол:


68' - жълт картон за Георги Костадинов ("Берое") за нарушение.

69' - Георги Костадинов нахлува отляво в наказателното поле и е фаулиран, но главният арбитър преценява, че нарушение няма и няма основание да отсъди 11-метров наказателен удар.

72' - Атанас Зехиров изпълнява пряк свободен удар на 25 метра диагонално на вратата, топката е изчистена, но попада право във Веселин Пенев. Той стреля зад границата на големия пеналт, но ударът му минава високо над целта.

74' - удар на Георги Божилов от гостите от границата на големия пеналт не намира целта, преминавайки високо над рамката на вратата.

76' - Атанас Зехиров пробива отлично по десния фланг и търси свой съотборник по земя в наказателното поле. С топката играят трима играчи в зелено, но нито един от тях не стреля към вратата и в крайна сметка кълбото попада в ръцете на Илия Николов.

82' - Крис Гади получава кълбото в наказателното поле и стреля отблизо, но топката рикошира в бранител на гостите и напуска терена в ъглов удар. При последвалото центриране отбраната на "Черно море" се справя и изчиства.

86' - добра атака през центъра, завършила с подаване на Самир Аясс към Крис Гади, който стреля от движение, но кълбото преминава над рамката на вратата.

88' - жълт картон за Илия Николов ("Черно море").

90' - смяна в състава на "Черно море" Даниел Георгиев заменя Иван Коконов.

90' - три минути добавено време .

90' + 2' - Георги Костадинов засича с глава центрирана от Атанас Зехиров топка, но Илия Николов улавя.

90' + 3' - последна смяна в състава на "Черно море" Живко Атанасов заменя Стефан Станчев.

Край на срещата! "Берое" - "Черно море" 1:1 (0:1 Стенио Дос Сантос 57', 1:1 Стефан Станчев (аг) 61').


Берое 1:1 Черно море

Обновява се автоматично, не е нужно презареждане.