Новини  
Интервюта  
Медии  
Архив  

 BEROE Online
е носител на:


 

bulgarian-football.com - ВСИЧКО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ - на български и английски

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО, дори на екрана на вашия GSM

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО
Мачовете на Берое  в Първа лига НА ЖИВО!
  





22.07.02
МЕДИИТЕ: Берое ще потъва, докато Камилата не погледне по-надалеч от носа си
Всяко лято Камилата проплаква: "Няма пари, ножът е опрял до кокала, ще разпускам отбора."

И в крайна сметка Берое започва първенството. Така ще бъде и сега - въпреки всичко Берое ще играят в Първа лига. Пари все ще се намерят, но не в това е проблемът. Проблемът е цинично жесток, защото е срам за футбола клуб с такива традиции редовно да търси спасителната сламка.

През миналия сезон футболистите редовно мрънкаха, че едва свързват двата края, че клубната хазна е почти изпразнена. Но човекът над тях им скръцваше със зъби и не им даваше да правят подобни изявлениея

И когато червената лампичка светна и Берое съвсем я закъса, Камилата даде поредния зов за помощ.

Никой не отрича, че кризата е завладяла не само старозагорци, не само родните ни клубове, но и почти зелия световен футбол.

Но всеки знае размера на джоба си и всячески се мъчи да се нагоди на новите условия. Докато джобът на Камилата май все е скъсан, след като нищо не става от това, което влязло в него.

Защо Станислав Танев не направи публично отчет за миналогодишния бюджет на клуба? Как са били разпределяни и за какво са похарчени парите.

Самият той не веднъж не е казвал, че милее за Берое. Ако беше така, Камилата отдавна щеше да е намерил спонсор или рекламодатели, които да спасят загиването на една институция. Отдавна, защото кризата не е от вчера.



Румен Илиев - в-к "Меридиан мач" 22.07.2002

Други статии от медиите: тук

Начало Новини Отбор СезонFan Zone МачътМултимедия BEROExpress
Приятели